Maison

Beautiful Blog

DAB305 AUTOMATIZARE DE UȘĂ BATANTĂ PIETONALĂ

O soluție pentru a satisface orice nevoie.

Ușa batantă automată Ditec DAB305 poate deplasa cu ușurință și în liniște orice tip de ușă interioară sau exterioară. Gama largă de soluții oferite face din DAB305 o automatizare de ușă batantă ideală pentru orice aplicație. Puteți alege dintre trei kituri, fiecare cu plăci de configurare suplimentare pre-asamblate pentru a garanta cele mai bune performanțe.

PROIECTARE MODERNĂ ȘI FUNCȚIONALĂ

La doar 70 mm înălțime, automatizarea DAB305 are un aspect elegant și modern, care satisface perfect nevoile de design ale clădirilor contemporane. Ditec DAB305 este conceput pentru a garanta o instalare ușoară: dimensiunea sa compactă este potrivită în special pentru profiluri mai subțiri și zone mai mici.

INTRARE UȘOARĂ

Funcționarea automată a operatorilor Ditec garantează accesul de ultimă generație, deoarece toate ușile pot fi ușor deschise. Operatorii de ușă Ditec operează și în modul LOW ENERGY pentru a îndeplini cerințe stricte de siguranță. Ditec DAB305 poate fi activat cu buton, senzor de mișcare radar sau funcții PUSH & GO și Servo-Assistance.

SIGURANȚĂ ÎNAINTE DE TOATE

Clădirile moderne necesită soluții flexibile care pot satisface toate nevoile, în special securitatea. Ditec oferă o serie de sisteme  inteligente care răspund acestor nevoi: Ditec DAB305 este unitatea de comandă de nouă generație pentru ușile batante, cu un accent special pe căile de evacuare și reglementările de prevenire a incendiilor și a fumului.