Maison

Beautiful Blog

SOFT RESET FOOD, UȘĂ RAPIDĂ INDUSTRIALĂ INOXIDABILĂ

Poarta rapidă Ditec Soft Reset Food a fost proiectată ținând cont de standardele și cerințele industriei alimentare. Aceasta este soluția potrivită pentru cazul în care utilizatorul final trebuie să combine avantajele unei porți rapide cu cerințele ridicate de igienă ale mediului alimentar.

COMPLET LAVABIL!

Toate piesele metalice sunt fabricate din oțel inoxidabil, și datorită design-ului, Ditec Soft Reset Food este rezistent la spălări frecvente. Capacul superior neted cu un vârf înclinat împiedică acumularea apei.

ASIGURAREA IGIENEI COMPLETE

Viteza mare de deschidere de până la 2,3 m / s și viteza de închidere rapidă asigură faptul că poarta nu rămâne deschisă mai mult decât este necesar. Prelata de poliester auto-reparatoare asigură etanșeitatea între cele două camere. Poarta este complet lavabilă cu substanțe chimice. Datorită elementelor din oțel inoxidabil periat (AISI304) și componentelor electronice protejate IP67.

UTILIZARE UȘOARĂ

Unitatea de control (IP67) este găzduită într-o carcasă din oțel inoxidabil, care, cu afișajul LCD de 32 de cifre, oferă asistență  în informarea utilizatorilor finali despre funcționarea porții. Programul de instalare poate modifica cu ușurință setările.