Maison

Service de autorizat

Dragi parteneri viitori și vechi!

Automata Entrance Specialist Ltd., o companie de încredere, în continuă creștere și dezvoltare în domeniul tehnologiei porților din 1989. Cel mai recent produs de inovație constantă este serviciul de întreținere și service lansat în 2016, care aparține tehnologiei pe care o vindem. Comunicarea cu clienții noștri este extrem de importantă pentru compania noastră, astfel încât rapoartele lor vor fi trimise colegilor noștri competenți cât mai curând posibil, iar specialiștii noștri vor începe investigarea defecțiunii înainte de prima debarcare, astfel încât aceștia să ajungă la fața locului cu toate piesele de schimb necesare, reducând astfel costurile suplimentare.

În calitate de dealer oficial, avem o relație comercială directă cu compania care produce produse Ditec și Normstahl Entrematic, în calitate de distribuitor exclusiv maghiar al produselor lor, pe lângă distribuția lor cu ridicata, suntem la dispoziția partenerilor noștri în producție, instalare și service. Rețeaua noastră națională deservește toate regiunile județene cu 40 de reprezentări oficiale ale mărcii. De la facilități industriale până la case private, putem găsi produsele noastre cu tehnologie de poartă, care deservesc utilizatorii de multă vreme, cu o securitate deosebită și o bună funcționare.

Ne angajăm o garanție deplină pentru munca noastră.

Compania noastră mamă, care funcționează de 30 de ani, are o experiență suficientă în instalarea completă, service și întreținere a echipamentelor de tehnologie de poartă.

Sesizare telefonică: +40 726 282 021
Sesizare pe pagina WEB:

  Numele firmei (obligatoriu)

  Nume reprezentant (obligatoriu)

  Adresă de e-mail (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Tipul echipamentului (daca se cunoaște)

  Descrierea scurtă a defecțiunii

  Foto