Maison

Uși secționale industriale

LISBONA – porțile industriale secționale automate sunt soluția ideală pentru a satisface toate nevoile industriale

Ditec ipari kapuk

Poartă industrială secțională de înaltă calitate. Cu panouri nervurate izolate, cu grosimea de 40 mm. Sistemul cu arc este conceput practic pentru 20.000 de cicluri, dar, desigur, acesta poate fi mărit la 50 – 75 – 100 de mii de cicluri. Dintre mai multe tipuri de ghidaje , îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine mediului și utilizării dvs. Pe baza ratingului porții (TÜV, CE), acesta îndeplinește toate cerințele de siguranță europene. Ușa poate fi acționată manual sau motorizată.

 • Cel mai potrivit pentru zone de tranzit
 • Rezistent la intemperii
 • Oferă securitate maximă
 • Panourile solide oferă mai mult spațiu în interiorul și exteriorul clădirii
 • Se deschide și funcționează ușor și practic
 • Oferă o bună etanșeitate a spațiului
 • Sigur pentru protecția proprietății
 • Ele adaugă valoare clădirii și satisfac toate nevoile

Caracteristici tehnice:

 • Lățime de până la 7 m
 • Spațiu minim de 200 mm
 • Caracteristici distinctive ale modelelor recomandate:

Panourile industriale Ditec pentru porți dispundeo protecție nouă împotriva lovirii, sunt puternice și au un grad ridicat de izolare termică și fonică. Structura metalică a sandwich-ului zincat protejează eficient panourile de influențele naturale.

Culori și finisaje:

În plus față de culorile de bază din fabrică, suprafața ușii poate fi vopsită în orice culoare RAL.

Ipari kapu színválaszték

Ghidaje de șină opționale:

Sistemul de șine industriale pentru uși DITEC se adaptează la nevoile locației de instalare a ușii. Există mai multe tipuri de sisteme de șină din care să alegeți.

Porți panoramice FULL VISION

Este posibil să înlocuiți panourile normale cu secțiuni izolate încadrate din aluminiu cu inserții acrilice transparente. Acest lucru oferă porții mai multă lumină în interiorul clădirii. Poarta poate fi realizată de la o secțiune la toate secțiunile cu panoul FULL VISION. În mod implicit, cadrele din aluminiu pot fi colorate în orice culoare RAL.

Funcționare:

Există două moduri de a acționa ușile secționale industriale. Cu acționare manuală sau cu motor. În cazul acționării manuale, un arbore cu arc este montat pe arborele arcului porții, care poate fi acționat cu un lanț zincat.

În cazul funcționării motorizate, există două opțiuni:

 • Operațiunea HOLD TO RUN. Aici, motorul DOD 14 montat la capătul arborelui arcului este echipat cu un întrerupător cu buton SUS și JOS. Motorul funcționează până când butonul este apăsat sau poarta a atins poziția finală superioară sau inferioară.
 • Funcționare AUTOMATĂ.  Motorul DOD 14 cu arc este acționat de controlerul de implant E1A. Controlerul are un buton SUS-STOP-JOS și un receptor radio integrat. De acum, poarta poate fi acționată într-o mare varietate de modalități,cu o telecomandă radio, radar, comutator de tragere etc. Este posibil să setați o oră de închidere automată, astfel încât să nu trebuie să dați porții o comandă de închidere după ce ați trecut. Un dispozitiv de siguranță este, de asemenea, necesar aici, astfel încât poarta de închidere să nu afecteze persoana sau bunurile. În acest caz, o protecție a marginii cu infraroșu înainte este plasată în partea de jos a porții, care oprește mișcarea porții înainte ca aceasta să o atingă dacă detectează un obstacol.

Usa de intrare pietonală:

Este posibil să aveți o ușă pietonală de intrare în ușa secțională industrială. Acest lucru facilitează intrarea și ieșirea persoanei, nu trebuie să deschideți întotdeauna poarta dacă cineva vrea să treacă prin ea. Ușa încorporată este echipată cu toate accesoriile de care aveți nevoie pentru o ușă cu drepturi depline. Mânerul ușii, încuietoarea cilindrului care poate fi deschisă în interior și în exterior, retractor mecanic al ușii. În cazul unei porți automatizate, un pachet electric de siguranță asigură faptul că poarta nu poate fi deschisă în timp ce ușa este deschisă.