Maison

Automatizarea batantă

Automatizarea batantă Ditec Sprint

Datorită performanțelor tehnice și al dimensiunilor compacte, este un sistem potrivit pentru automatizarea ușilor batante din locuințe private, birouri cu trafic mediu sau magazine mici. Cu acumulatorul încorporat, rămâne funcțional și în cazul panelor de curent.

Disponibilă cu funcția economică LOW ENERGY sau cu cea PUSH and GO care activează deschiderea la înpingere ușoară. Funcția LOW ENERGY este utilă în cazul persoanelor cu dizabilități iar funcția PUSH and GO permite folosirea sistemului fără radar sau comutator.

SPRINT poate deschide ușa spre interior sau exterior iar cu un sistem de radare este cu adevărat eficient.

Date tehnice:
  • Alimentare: 230V AC
  • Motor: 24V DC
  • Lungimea maximă a ușii: 1 m
  • Greutatea maximă a ușii: 80 kg

Prospecte: Ditec Sprint – RO

Utilizare intensivă
DAB 105 – AUTOMATIZAREA PENTRU UȘI BATANTE CU TRAFIC INTENS

Ditec DAB105 asigură o utilizare ușoară a ușilor batante pietonale. Puternic, fiabil și robust, este capabil să asigure automatizarea ușilor cu un trafic intens și raspunde normelor de siguranță și antiincediu ale UE. Sistemul poate încorpora o gamă variată de accesorii, facându-l potrivit pentru orice situație.

Cu funcția Low Energy raspunde normelor de consum redus. Poate fi dotat cu radar, cu butoane sau senzori de perete sau doar cu acționare prin funcția PUSH and GO astfel nefiind necesar nici un accesoriu. Este capabil să acționeze uși cu greutate de până la 200 kg și garantează o funcționare silențioasă.

Instalare:

Este proiectat pentru o instalare cât mai ușoară și rapidă. Poate deschide ușa spre interior sau exterior și poate fi sincronizat cu alta usă chiar in cadrul aceleiași ieșiri.( ex ușă dublă).

Potrivit pentru:

  • Spitale, laboratoare
  • Bănci, clădiri de birouri
  • Magazine, restaurante, hoteluri
Pentru utilizare intensivă și ieșire de incendiu
Automatizarea batantă Ditec DAB 205

Ditec DAB 205 este cea mai mare și mai puternică automatizarea de uși batante. Datorită tehnologiei și materialelor folosite este deosebit de fiabil și puternic, fiind potrivit pentru orice obiectiv cu trafic intens ca spitalele mari, aeroporturile, complexe comerciale sau alte cladiri publice intens frecventate. Este capabilă să acționeze uși cu grautatea de până la 400 kg.

Caracterisctici:

Pentru a ajuta la închidere, motorul este echipat cu un arc. Componentele rezistente din oțel, impreună cu motorul puternic și fiabil, garantează o funcționare pe termen lung, fiind testat până la 1 milion de cicluri.

Siguranță:

Ditec DAB 205 este conform cu toate normele de siguranță ale UE inclusiv normelor EN16005 și SP SITAC (pentru sisteme antiincendiu).

Prospecte: DitecDab205 – RO