Maison

Automatizări culisante rezidențiale

Porțile culisante necesită automatizări adaptabile care pot acționa diferite dimensiuni de poartă sau nivele de trafic, asigurând in tot acest timp, siguranță, rezistență și durabilitate.

Gama ION

Ditec ION este noua gamă de motoare pentru porți culisante, proiectat să ofere calitate și rezistență îndelungată fiind, deasemenea, ușor de instalat și de întreținut.
Gama este compusă din două motoare de 400 și 600 kg, care au ambele un panou de comandă ușor de utilizat.

Versatil

Motoarele ION sunt capabile sa automatizeze majoritatea porților rezidențiale, oferind, intr-un motor compact și performant, toate funcțiile necesare unei utilizări la standarde ridicate de confort, adaptabilitate și siguranță.
Este, deasemenea, proiectat pentru a fi ușor și rapid de instalat fara a necesita întreținere.

Siguranța

Poziția și viteza porții sunt permanent monitorizate, iar raspunsul la orice obstacol este rapid. Motorul de 24V are grad de protecție IP24.

Prospecte: Ditec ION – ROU

Gama NEOS

Automatizare de porți culisante care răspunde tuturor nevoilor care pot apărea in diferite tipuri de exploatare.
Gândit sa fie utilizabil atât în gategoria rezidențială cât și în ce-a industrială.

-Pentru categoria rezidențială există motoarele de 400 kg
-Pentru gategoria industrială există motorul de 600 și 1000 kg.

Versatilitate

O gama completă pentru oricare nevoie rezidențială sau industrială.
Ditec NEOS poate acționa chiar și porti de 1000 kg și este proiectat pentru funcționare chiar și în condiții dificile de mediu sau de exploatare. Ditec NEOS este de asemenea ușor de instalat și întreținut.

Prospecte: Ditec NeoS – RO

Siguranță

Poziția și viteza porții sunt constant monitorizate cu ajutorul encoderului virtual iar oprirea poate fi inclusiv cu limitatoare magnetice ( opțional).
LED –urile vă permit sa monitorizați statusul automatizării făra să trebuiasca sa indepărtați carcasa. Motorul de 24 V are grad de protecție IP24