Maison

Feltekeredő gyors kapu

Feltekeredő gyors kapu

A DITEC flexibilis ipari gyors kapuk működése nagyságrendekkel gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon meggátolják a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását.

Ebből adódóan tipikus felhasználók az élelmiszerraktárak, gyártó- és vegyi üzemek vagy a nagy targoncaforgalmú depók és logisztikai központok.

Az ajtók közös tulajdonságai a megbízható működés, a változatos működtetési lehetőség különböző érzékelőkkel, a kiforrott biztonsági megoldások, és az esztétikus megjelenés. Több típusban rendelhetőek a megrendelő igényei szerint.

Telepítésük könnyű, installációjuk egyszerű. Alapkivitelben egy betekintő szekcióval készülnek, de akár az egész ponyva lehet átlátszó.

A működtetéshez szüksége kiegészítő eszközök nagy választékban állnak rendelkezésre.

Sector Reset ipari gyors kapu önjavító ponyvával

A Ditec Sector Reset az önjavító feltekeredő kapu puha alsó  éllel, tökéletes tömítést biztosítva. A kapu megfelelő választás nagy teljesítményű igényekhez.

Javuló működési körülmények

OPTIMALIZÁLT MUNKAFOLYAMAT

A teljesen rugalmas ponyva merevítők nélkül teszi lehetővé a kapu gyors nyitását és zárását. Az INVERTER-es motorral a sebesség váltakozik  és  elérheti az akár  3 m/s-ot is. A ponyva önjavító tulajdonsága minimalizálja a működés leállását egy esetleges ütközésnél.

ENERGIA TAKARÉKOSG

A gyors működési sebességnek köszönhetően a kapu nem marad nyitva hosszabb ideig, mint az szükséges. Mindemellett a kapu működése energiatakarékos.

TÖMÍTÉS ÉS SZÉL ELLENÁLLÁS

A ponyvát  zip-zárral  rögzítik az  oldalsó megvezető sínben, ezzel  biztosítva  a  kimagasló tömítést. Így minimalizálva van az áthaladó levegő és por bejutása a területre. Az INVERTER-es  motorral felszerelt kapuk  esetében a zárási folyamat  lépésről lépésre történik, így még erős széllökések esetén is zárható a kapu.

HALK MŰKÖDÉS

A speciális sín  megvezetőknek és  a zip-zár technikának köszönhetően a kapu  működése halk.
Akár 3,0 m/s nyitási sebességgel, napi 1000 ciklusra tervezve

Garantált biztonság

SZEMÉLY-, ÉS VAGYON VÉDELEM

Az egyedülálló, öntesztelő biztonsági rendszer (SLE) és  a fotocellák érzékelik az esetleges akadályokat  és  szükség esetén  visszanyitja a kaput.
Maga a ponyva is biztonságos, mivel puha alsó éllel és merevítők nélkül  lett kialakítva.

VÉSZNYITÁS

Vészhelyzet esetén a piros kar elhúzásával az ellensúlyok kioldanak és a kapu felnyílik.

 

 

Egyedi, igényes design

OLASZ MEGJELENÉS

Áramvonalas kialakítás. A nagy méretű ablakoknak köszönhetően szinte  teljes átláthatóság biztosítható. Igény esetén egyedileg is nyomtatható.

ALACSONY KARBANTARTÁS

A Ditec  Sector  Reset,  köszönhetően  a  kevés   mozgó   alkatrészének  és   az  egyedülálló ponyva megvezetőnek, nagyon  kevés  karbantartást igényel. A ponyva önjavító  tulajdonága és   a  merevítő  nélküli   kialakítás eredményeként  a  helyreállítási  költségek  alacsonyak. Az ellensúlyok  csökkentik a motor terhelését, ezáltal hosszabb élettartamot és  kevesebb karbantartást biztosítva.

HELY TAKARÉKOS

A Ditec Sector Reset keskeny oszlopai  csökkentik a kapu  helyigényét, így ideálissá teszik annak beépítését még  szűk  helyen  is. Az önhordó oszlopok és  a beépített motor lehetővé teszi a szűk folyosón való telepítést is.

Válaszható ponyva színek:

Soft Reset ipari gyors kapu önjavító ponyvával

A Ditec Soft Reset egy kompakt, önjavító gyorskapu rugalmas ponyvával és puha alsó  éllel. A kapu megjelenése letisztult, míg a tökéletes szigetelésnek és egyszerű működési elvnek köszönhetően verhetetlen a piacon.

Minőségi munkavégzési körülmény

OPTIMALIZÁLT FOLYAMAT ÁRAMLÁS

A Soft Reset kaput úgy tervezték, hogy a telepítése gyors, működtetése pedig egyszerű legyen. Köszönhetően a  gyors nyitási-zárási  ciklusnak és  az  önjavító  ponyvának, egy  esetleges ütközés után  a kapu  azonnal helyreállítja magát, így elkerülve  az értékes idő kiesését. A Soft Reset tökéletes választás, ha  gyors és  zökkenőmentes munkafolyamatot szeretnénk biztosítani.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A nyitási  sebesség elérheti az akár  2,3 m/s is, mely  a gyors zárási idővel párosulva biztosítja, hogy a kapu csak addig legyen nyitott állapotban, amíg az szükséges. Ez energiatakarékossági szempontból igen kedvező  tulajdonság.

TÖMÍTETTSÉG

A ponyva  oldalán lévő  zip-zárak egy  szűk  megvezető  sínben futnak,   mely  így tökéletes szigetelést biztosít,  emellett megakadályozza a  por  és  egyéb  szennyeződés bejutását  is. Továbbá választható tömítések állnak  rendelkezésre az ajtó szigetelési kapacitásának növelésére.

HALK MŰKÖDÉS

A csendes működést a speciálisan kialakított oldalsó megvezető sínek biztosítják, melyben a szorosan elhelyezett zip-zárak és speciális alátétek elnyelik az esetleges vibrálást.

 

garantálbiztonság

SZEMÉLY-, ÉS VAGYON VÉDELEM

A kapu azonnal érzékeli az esetleges akadályt, legyen az személy vagy tárgy. Ütközés  esetén, a kombinált biztonsági eszközöknek köszönhetően, a kapu mozgása azonnal megáll és adott esetben visszanyit.  A rugalmas ponyva és puha alsó él biztosítja, hogy semmilyen sérülés ne érje az ott tartózkodót.

FELHASZNÁLÓ BARÁT MŰKÖDTETÉS

A 32 karakteres kijelzővel ellátott vezérlő  panel  lesz  az Ön legmegbízhatóbb asszisztense a  kapu  működtetése közben,   mely  folyamatos  állapot jelentést  biztosít   a  kapu  aktuális működéséről. Egyszerűen beállítható menüvel és  karbantartási tervezettel lett  ellátva.  A kurblis kioldónak  köszönhetően, Ön bármikor manuálisan működtetheti a  kaput,  például áramszünet esetén.

 

Modern és egyedi megjelenés

KREAV TERVEZÉS ÉS TOVÁBB FEJLESZTETT DIZÁJN

A Soft  Reset gyorskapu kerete  áramvonalas és  jól terhelhető. A lejtős kialakítású felső tengelyburkolat  egyedi  megjelenésű  és  egyszerűen tisztán tartható.  A lekerekített PVC oldallapok csinos kiegészítésként szolgálnak a teljes megjelenéshez.

ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNY

A lágy  indítás   és  zárás jól  kontrollálja a  nyitási  és  zárási folyamatot,  ezáltal kevesebb feszültség nehezül a motorra és csökken az energiafelhasználás is. A Soft Reset gyorskapu csupán pár  mozgó  alkatrésszel  rendelkezik, így nagyon  alacsony a  karbantartási igénye. Ütközés  esetén sincs szükség szerviz munkára, hiszen az önjavító ponyva azonnal visszafűzi magát, mikor a kapu felnyílik.

HELY TAKARÉKOS

A kapu nagyon kicsi helyigénnyel rendelkezik, köszönhetően a keskeny oldalsó oszlopoknak. A keret  kompakt szerkezete  és   a  ponyva  kis  fejrésze  garantálja  a  maximális  átjárási szélességet és magasságot.

Válaszható ponyva színek: