Maison

Ușă rapidă cu aplatizare

Ușă rapidă cu aplatizare

 

Trafic C – Ușă  rabatabilă de mare viteză formată din secțiuni modulare

Ușile industriale rapide de mare viteză DITEC operează mai rapid decât ușile secționale, prevenind astfel pătrunderea  prafului și a altor contaminanți, reci sau calzi.

Drept urmare, utilizatorii tipici sunt depozitele de alimente, fabricile  chimice sau depozitele și centrele de logistică cu trafic intens.

Caracteristicile comune ale ușilor sunt funcționarea fiabilă, o varietate de opțiuni de operare cu senzori diferiți, soluții de securitate ridicate și un aspect estetic. Pot fi comandate în mai multe tipuri, în funcție de nevoile clientului.

Sunt ușor de instalat. Sunt fabricate cu o secțiune de vizualizare ca standard, dar chiar și întreaga prelată poate fi transparentă.

Pentru operare diversă există o gamă largă de instrumente suplimentare.

Ușa Traffic este recomandat pentru  deschideri mari (până la 11 metri) Când este deschis, panoul este aplatizat cu benzi, astfel încât secțiunile să nu se încrețească, asigurând o estetică și fiabilitate de lungă durată. Are o bună izolație termică și fonică, iar profilurile orizontale de armare din panou măresc rezistența și rezistența la vânt a ușii. O caracteristică tehnică importantă este că, după instalarea ușii, intrarea nu își pierde dimensiunile. TRAFFIC poate fi, de asemenea, conectat la orice telecomandă: buclă de inducție, senzor radar sau infraroșu, telecomandă radio, funcționare cu buton sau cu întrerupător.

  • este format din secțiuni puternice, fiabile și modulare … soluția ideală pentru intrările medii și mari
  • o gamă largă de elemente de siguranță
  • proiectare flexibilă datorită modulelor de prelată
  • instalare ușoară și rapidă
  • securitate și fiabilitate ridicate
  • fotocelule cu infraroșu încorporate într-o carcasă laterală specială zincată