Maison

Uși rapide tip rulou

Uși rapide tip rulou

Ușile rapide Ditec sunt mult mai rapide decât ușile secționale obișnuite, astfel au o eficiență mare în menținerea temperaturii interne a halei.

Din acest motiv principalii utilizatori sunt depozitele cu circulație intensă, centrele de producție alimentară sau industrială.

O caracteristică principală a ușilor este fiabilitatea în funcționare, adaptabilitate la nevoile locației, varietatea de senzori , sistemele de siguranță multiple și nu în ultimul rând estetica.

Instalarea și punerea în funcțiune este simplificată și rapidă.

Sunt disponibie și ferestre transparente sau chiar uși complet transparente

Pentru a răspunde tuturor nevoilor sunt disponibile o gamă variată de accesorii.

Sector Reset, ușă rapidă PVC autoreparantă

Ditec Sector Reset dispune de o membrană PVC autoreparantă, de o margine inferioară din material moale și este capabilă sa răspundă unui trafic intens.

Inbunătățirea condițiilor de muncă

OPTIMIZAREA PROCESULUI DE MUNCĂ

Membrana PVC perfect flexibiă asigură o deschidere-închidere foarte rapidă, de pâna la 3m/sec. Caracteristica de autoreparare a membranei face posibilă eliminarea nevoi de oprire pentru reparții în caz de lovire a ușii.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Datorită vitezei mari de funcționare, ușa nu rămâne deschisă mult timp, evitănd astfel pierderea de temperatură din interior. Pe lângă asta, motorul automatizării este și el cu un consum redus.

ETANȘARE ȘI REZISTENȚĂ LA VÂNT

Datorită inchiderii laterale cu un sistem de fermoare, etanșeitatea este foarte bună, reducănd la minim trecerea curenților de aer sau  a prafului. În eventualitatea văntului sau curentului puternic de aer, motorul cu INVERTER va face o coborâre graduală fără afectarea sau ruperea membranei.

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

Datorită șinelor speciale și a tehnologiei cu fermoar funcționarea ușii este silențioasă. Cu o viteză de deschidere de până la 3m/sec și proiectat pentru 1000 de cicluri zilnice.

Siguranță garantată

PROTEJAREA PERSONEI ȘI A PROPRIETĂȚII

Sistemul unic de autotestare (SLE) și fotocelulele, sesisează eventualele obstacole/persoane și opresc sau redeschid ușa. Chiar și membrana este sigură neavând șină în partea de jos.

DESCHIDERE DE SIGURANȚĂ

În caz de urgență, prin tragerea manetei roși, contragreutățile se deblochează și ușa se deschide rapid.

 

 

DESIGN DEOSEBIT

ASPECT ITALIAN

Sunt disponibie și secțiuni transparente sau chiar uși complet transparente iar la nevoie se poate personaliza culoare întregii membrane.

MENTENANȚĂ REDUSĂ

Ditec Sector Reset, datorită puținelor componente în mișcare și a sistemului fiabil cu fermoar, nu necesită lucrari frecvente de întreținere, iar contragreutățile adăugate prelungesc semnificativ viața motorului.

SISTEM COMPACT

Stâlpii înguști ai Sector Reset asigură un gol util mai mare, facându-l ideal pentru ușile cu dimensiuni mici. Stâlpii cu autosusținere și motorul încorporat îl fac potrivit pentru spațiile restrânse.

Ușă rapidă PVC autoreparantă Soft Reset

Ditec Sector Reset este o usă rapidă compactă, autoreparantă, cu margine inferioară moale. Etanșeitatea ridicată, simplitatea și fiabilitatea sistemului îl fac de neegalat pe piață.

Condiții de lucru optime

CIRCULAȚIE OPTIMIZATĂ

Soft Reset a fost proiectat pentru o instalare rapidă și o utilizare ușoară. Datorită deschiderii/închiderii rapide și al membranei autoreparante, eventualele accidente sunt remediate imediat, fără a fi nevoie de opriri pentru reparații. Soft Reset este alegerea perfectă daca se dorește un flux continu fără intreruperi.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Viteza de deschidere și închidere foarte rapide garantează că ușa stă deschisă strict cât este nevoie, astfel asigurând pierderi minime din temperatura internă cu efect asupra economiei de energie.

ETANȘEITATEA

Sistemul de fermoar de pe marginea membranei PVC asigură o etanșeitate ridicată, eliminând riscul de contaminare cu praf sau alte particule de suspensie. Pentru creșterea etanșeității pot fi montate fermoare suplimentare.

SILENȚIOZITATE

Funcționarea silențioasă este asigurată de șinele speciale și de garnituri care absorb din vibrațiile create.

Siguranță garantată

PROTECȚIA PERSOANELOR ȘI A PROPRIETĂȚII

Sistemul unic de autotestare (SLE) și fotocelulele, sesisează eventualele obstacole/persoane și opresc sau redeschid ușa. Chiar și membrana este sigură, neavând șină în partea de jos, ea fiind înlocuită de o suprafață moale.

UTILIZARE UȘOARĂ

Panoul de comandă cu 32 de caractere poate devenii cel bun ajutor pentru a monitoriza permanent fiecare mișcare a ușii și a primi diagnostice pentru eventualele probleme aparute. Cu ajutorul manetei de deblocare se poate trece oricând pe funcționare manuală.

Aspect modern 

PROIECTARE CREATIVĂ ȘI DESIGN  INOVATOR

Soft Reset a fost proiectat pentru simplitate la montaj și ușurință la  de întreținere, cu un aspect minimalist și practic, cu suprafețe ușor de curățat.

COSTURI MINIME DE ÎNTREȚINERE

Viteza graduală de deschidere/închidere protejează motorul de tensiuni mecanice și asigură un consum redus de energie. Soft Reset încorporează puține piese în mișcare, astfel nu necesită intreținere deosebită. În cazul forțării membranei, nu este nevoie de intervenție, deoarece sistemul se autorepară imediat la prima deschidere.

COMPACT

Ușa are nevoie de foarte puțin spațiu datorită stâlpilor laterali înguști nefiind nevoie de goluri mari pentru ușă.

Prospecte: Ditec SoftReset-RO

Soft Reset Food- ușă rapidă pentru industria alimentară

Ușa rapidă Smart Reset Food a fost proiectată având în vedere toate normele de igienă din domeniul de procesare alimentară. Astfel garantează o funcționare optimă oferind condiții de igienă maximă.

SPĂLARE COMPLETĂ!
Toate elementele metalice expuse sunt realizate din oțel inoxidabil pentru a putea face față spalarilor dese. Suprafețele sunt gandite ca apa să se scurgă repede, complet și controlat.

 

 

 

 

 

 

 

GARANTAREA NIVELULUI RIDICAT DE IGIENĂ

Viteza foarte mare de 2,3m/sec garantează o etanșeitate bună a spațiilor de producție, înbinarile etanșe ale menbranei nu permit trecerea prafului sau al altor elemente, iar carcasa integral realizată din oțel inoxidabil cu nivel de protecție IP67 permite o spălare cu substanțe chimice chiar și sub presiune.

UTILIZARE UȘOARĂ

Panoul de comandă în cutie inoxidabilă, cu un display LCD de 32 digiți, asigură o comunicare buna a eventualelor situații apărute în funcționare.